Improviserad middag

För nån vecka sen såg jag ett recept på en laxgratäng som verkade god. När jag nu skulle göra den hittade jag inte receptet så jag fick improvisera lite… Lax, babyspenat, massor av ägg, västerbottenost, grädde, salt och peppar! Skjuts in i ugnen på obestämd tid (typ tills man duschat klart).

Skulle det va så att nån känner igen att ni sett nåt liknande så kan ni väl skriva in länken i kommentarsfältet så kan jag uppdatera inlägget sen + laga rätten igen efter receptet.

(Visited 8 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym 10 januari, 2013 at 05:36

  Hej Sara!

  Nu har jag varit dålig på att kommentera igen. Fast jag läser. Spännande att följa din träning till maran. Jag vet inte om det är samma recept men jag såg något liknande på tv4 i höstas, som vi lagat här hemma. Då var det torsk/lax i botten, pepparrot ovanpå, stekt lök och spenat på det och parmesan och sist stompad potatis (kanske funkar med rättika? 🙂 eller så struntar man i potatisen) och slutligen olivolja på toppen, 30 min i ugnen.

  Ida

  Reply
 2. Sara Borg 10 januari, 2013 at 06:20

  Inte riktigt samma, men det där lät ju också gott! Måste testas! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *