Dagens middagstips

Jag lyckades sno ihop en sjukt god middag igår (om jag får säga det själv). Jag hade köpt fläskfile, nåt som inte hör till vanligheterna hemma hos oss, jag är inte överdrivet förtjust i fläskkött utan äter hellre oxe. Men men, jag tänkte att det kunde vara bra med variation. Det blev i varje fall en supergod ädelostsås som jag varmt kan rekommendera.

Du behöver:
Fläskfile
Ädelost
Grädde
Creme fraiche
Soya
Salt
Vitpeppar
Smör

Gör så här:
Skär fläskfilen i skivor och stek i smör. Salta och peppra. Häll sedan på grädde, creme fraiche och soya. Smula ner en bit ädelost. Puttra ihop i några minuter. Klart att äta – snabbt och gott! Jag serverade kokt broccoli och en tomat/löksallad till.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *