Trainingcamp i bilder

Internet har ju inte funkat så bra under veckan men nu, tillbaka i Sverige igen, så är man uppkopplad 😉 Det har varit ganska skönt att gå runt utan att behöva ha med telefon och dator hela tiden, utan verkligen kunna koppla av. Lite bilder har jag kunnat bjuda på men här kommer fler. Enjoy!

Löpning, överkroppsstyrka och bålträning blev veckans aktiviteter!

Till Fuerteventura åkte vi i första hand för att springa. Vi ska båda vara med på Stockholm Marathon i år och för att få till lite träning kändes en vecka i solen helt rätt. Hjärtat och jag gör oss båda bra på bild 😉 Tyvärr blev vi lite krassliga så riktigt mycket löpa blev det aldrig.

När L kryade på sig drog vi ut på en lång hike via strandpromenaden in till byarna och upp bland husen på klipporna. Det blev över två timmars vandrande.

Södra Fuerteventura (Jandia-halvön) är väldigt vackert med turkost hav och näst intill vit sandstrand.

En eftermiddag då det var det lite molnigt så då gav vi oss upp i bergen. Vi tog en topptur som också tog dryga två timmar, och gärna hade fått ta en hel dag. Vi ville bara högre och högre men var tvungna att vända tillbaka för att inte bli kvar där när mörkret föll.

Maria undrade på instagram hur maten var så varsågod, här kommer ett smakprov på det jag valde att äta. Massor av fräscha grönsaker tillsammans med protein i form av ost, fisk, fågel eller kött och fett, oftast majonäs. Vi reste ju all inclusive så det var bara att välja fritt från bufféerna. Just as I like it!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *