Nya tights (Adidas)

Innan vi åkte till Fuerteventura tänkte jag att jag skulle belöna mig själv med lite nya schyssta träningskläder då jag kom hem och klickade därför in en beställning på Sportamore. Idag hämtade jag ut paketet och där i fanns bland annat dessa godingar.

Riktigt kul med nåt annat än svarta tights! Man kanske kan tro att jag har massor med träningskläder, men så är inte riktigt fallet. Jag har några favoriter som jag kör runt runt med, det mesta från Nike, och resten använder jag helt vanliga kläder. Tröjor, linnen och t-shirts då alltså. Jackor och tights har jag prioriterat att köpa ”riktiga”. Passande att jag hittade det här Adidas-linnet i garderoben förresten. Det matchar ju perfekt. Även det från Sportamore faktiskt men det är köpt för flera år sen. Färgen på tightsen är ljusare än det ser ut på mina bilder så därför klipper jag in en annan bild på dem också.

Klicka hem ett par vettja. De finns här hos Sportamore för 349 kronor.

Jag upptäckte dock en nackdel med ljusa tights när jag kört mina löpbands-tabator idag… Det syns extremt väl när/var/hur man svettas… hehe

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *