Lycka

Med kropp och knopp som blev allt piggare(!) ju längre jag var där. Glädjerus.

En halvseg Sara kom till gymmet strax efter 17 för att springa några försiktiga löpbandsintervaller och kanske köra styrka. Knäna har gjort sig påminda efter de tuffa löparveckorna så jag ville bara känna mig för idag. 10 x 30 sekunder kändes lagom och det var det också. För knäna alltså. För flåset var det lite värre eftersom jag sällan håller 3:45-tempo annars…

Efteråt började jag piggna till och gick iväg till funktionella hörnan för att svinga kettlebells, leka med redcorden (röda snören som är darrigt dödens för bålen) och även köra ryggresningar. Därefter satte jag fart mot dipsställningen och viktade på med 5-kilos, köttade armhävningar i superset med utfall. Hantar med axellyft och bicepscurl. Tricepspressar. Bencurl osv. Herregud vad jag körde. Kroppen ville mer och mer och mer. Knoppen blev piggare och piggare och piggare. Tack gode gud för träning! Drygt två timmar senare tvingade jag mig själv hemåt. Fast jag egentligen inte ville. Men det ska ju hinnas med lite fredagsmys också 😉

Ha en toppenkväll hörrni!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *