Veckans träning

Mån: Löpbandsintervaller; 1-2 minuters (4:30) + styrka rygg/triceps
Tis: Helkroppsstyrka superset (med Lars)
Ons: VILA
Tors: Backintervaller tabata på löpband + helkroppsstyrka
Fre: VILA
Lör: Långpass utomhus 20.1km, 1:59tim (5:57)
Sön: Helkroppsstyrka superset (med Lars)

En bra vecka med tre löppass och tre styrkepass. Jag har av olika anledningar ändrat lite i styrkeupplägget som ni ser och kört väldigt blandade övningar för i princip hela kroppen varje gång. (Jag kan skriva mer om varför i ett separat inlägg). Löpningen har flutit på fint och alla tre pass kändes bra. Jag valde att stryka mitt vanliga distanspass den här veckan och fokusera på att få in både platta och backiga intervaller. Åsså såklart det viktiga långpasset!

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *