Springfri vecka???

Jag har lite funderingar på att ta en vecka helt fri från löpning nu när det är dags för återhämtning igen. Köra styrka och kanske lite cykel, men alltså ingen löpning alls. Anledningen till det här är att jag börjar få hiskeligt ont i knäna nu. Jag har ont när jag springer och ont när jag går i trappor. Inte annars. Det var samma sak förra året. Eller ja, då hade jag ont i hälsenorna också, det har jag helt sluppit i år tack vare att jag kört mer styrka för vaderna. Vad tror ni om det här, låter det vettigt?

(Visited 15 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 18 april, 2013 at 05:01

    Tycker absolut att du ska vila från springandet, så det inte blir värre. Kram / mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *