Länkkärlek

Högst ovisst hur det blir med bloggtid den här veckan så jag har förberett ett och annat tidsinställt inlägg till er. Det kanske heller inte blir så mycket träning för min egen del under veckans tre första dagar, så jag tänkte att ni kan läsa om andra som tränar istället 🙂

Jag bjuder på länkkärlek! Ultra-Maria har jag följt ett tag medan övriga tre bloggare har blivit bokmärken den senaste månaden. Här är starka brudar vars bloggar har stort löpfokus precis som min. I den fas jag befinner mig nu inför maran är det precis vad jag behöver. Ska du också springa lopp i sommar? Kolla in länkarna för maximal inspiration:

”Alla kan träna”-Ida

Ruggigt snabba Annika

Ultra-Maria

Runnerslove Ann-Sofi

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *