Besviken

Idag hade jag en massage bokat som jag sett fram emot ganska länge. Min kropp känns förhållandevis okej men som jag kanske har nämnt så känner jag mig riktigt stel i bröstryggen. Jag besväras inte alls av det till vardags utan det är när jag springer. Musklerna är liksom så tighta att bröstkorgen inte kan flexa när jag andas, vilket blir rätt jobbigt. Jag har haft liknande spänningar förut och det har släppt himla fint efter behandling, så jag hade stora förhoppningar på dagen.

Men så ringde de i morse och min terapeut var tydligen sjuk. Avbokning. Inte kul. Ny tid först om två veckor. Faan!

Ledsen och besviken Sara. Men men. Det är bara att gilla läget!

(Visited 14 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 30 april, 2013 at 12:46

    Trist, trist 🙁 /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *