Gårdagens styrkepass

Nu har jag suttit på lunchen och klurat och kommit på en tillfällig lösning för uppladdning av bilder så jag passar väl på att bjuda på några fler från gårdagen när möjlighet finns 🙂

Jag hade egentligen tänkt cykla landsväg men himlen öppnade sig för en störtskur och jag får nog erkänna att jag är mer av en finväderscyklist, i varje fall än så länge. Skulle jag ha haft ett cykellopp inplanerat och tränat för det hade jag nog resonerat annorlunda, men nu är det ju inte så. Därför stack jag till gymmet i stället för veckans tredje styrkepass!

Det blev framförallt en genomkörare av kroppens baksida, med marklyft, latsdrag, dips, triceps- och ryggdrag i kabelkrossen, rygglyft åsså lite diverse bål på slutet. Jag kämpar på…

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *