This is why…

…du inte vill träna i en vanlig bomullströja!!!

Blött och efter en stunds bålstyrka även riktigt kallt

Efter mycket om och men hittade jag tillräckligt med inspiration för att frakta rumpan till hotellgymmet. Det fick bland annat bli några backtabator med lutning på löpbandet för att få upp pulsen. Åsså 6 x 45 sekunder bålstyrka efter det. Inte riktigt som jag hade tänkt i morse, men väl en timmes träning ändå. Inte illa.
(Visited 17 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym 17 augusti, 2013 at 16:42

  Vart tränar du Sara? Ngt ställe du kan rekommendera?
  Med vänlig hälsning, Helena
  http://www.angel19.se

  Reply
 2. Sara Borg 18 augusti, 2013 at 14:55

  Helena, den här bilden är från Scandic Hotel Syd i Umeå. Där bor och tränar jag när jag jobbar i Västerbotten. Hemma i Östersund tränar jag på Sportsgym. De har 5 anläggningar i stan och jag betalar för att kunna träna på alla. Olika anläggningar har olika fördelar tycker jag. Storsjöbadet är en av dem så jag kan simma också om jag vill (och gå på relaxavdelningen).

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *