Härliga höst!

Ja, jag vet, jag tjatar om det här med hösten. Det är Björgenintervaller med höstkänsla och höstdistans hit och dit, men jag kan inte hjälpa att jag känner mig nykär i årstiden. Jag älskar verkligen känslan av nåt nytt och blir alldeles till mig av löv i sprankande färger, vinden i håret och mörka mysiga kvällar.

Utemys i skor, tights och hood från NIKE, lurar WESC och såklart min höstiga Fjällrävenjacka 
I går skulle jag till gymmet för att köra ett lättare kettlebellspass. Trots vind och tidvis lätt duggregn myste jag in mig i min varma höstjacka och gick. Det är ungefär 3 kilometer enkel väg. Väl ute var det så fantastiskt att jag bara var tvungen att ta en extravända runt Lillsjön också. Bara för att passa på att njuta så mycket som möjligt. Jag går långsamt. Jag njuter. Jag andas. 

Njut varje minut – det blev söndagspromenadens viktigaste påminnelse till mig själv

Mitt varmaste råd till dig idag, ta en promenad. Det behöver inte vara långt alls, men gå ut och andas. Försök att bara vara en liten stund. Känn marken under fötterna, vinden mot kinden, hur ditt hjärta slår. Stanna upp för en sekund. Lyssna. Lukta. 
(Visited 15 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 2 september, 2013 at 13:16

    Ja det är gött med höstluften. Har precis duschat efter en dryg halvtimmes promenad. (Liite kallt om händerna, va de.) /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *