Statistik

Ända sen jag skrev det där lite skämtsamma inlägget om mammas diet 5:2 så har det legat i topp när jag tittat på min bloggstatistik. Det innebär alltså att folk som googlat på 5:2 hittat till min blogg. De måste ha blivit väldigt besvikna när de insåg att mammas diet inte riktigt var vad de tänkt läsa om, haha.

Idag finns inte 5:2-inlägget med bland mina topp 5 mest lästa inlägg. Kanske har folk slutat googla på dieten nu? Eller? För den som undrar är mitt inlägg från förra veckan om Bitterfittan dagens etta. Kanske inte heller världens mest seriösa inlägg. Aja.

(Visited 9 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 11 september, 2013 at 05:05

    Hahahaha. Kul, men undrar vad dom tänkte, om 5:2, alltså!?1 /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *