Det finns inget dåligt väder…

…bara dåliga kläder! Eller hur? 😉
Jag jobbar vidare med mina goda vanor och det går faktiskt bra. I morse studsade jag upp (inte riktigt…) och gjorde mitt rörlighetsprogram. Sen cyklade jag till jobbet, trots regn och blåst. 
Med regnställ så funkar det alldeles utmärkt att cykla även vid dåligt väder

Det kräver dock lite planering. Igår fick jag svänga förbi jobbet med alla pärmar och grejor som jag hade hemma och som jag behövde ha på kontoret idag (som inte fick plats i cykelkorgen). Det blir ju rätt fullt med matlådor och annat som ska med.
Salomon Speedcross med materialet climashield är vattentätt och varmt

Mina nya goda vanor innehåller ju även promenader och yoga. Det flöt på rätt bra också förra veckan med morgonprom en dag i Umeå och dessutom söndagsprom igår. Yogade gjorde jag i lördags morse. Att införa fler goda vanor för en bättre hälsa är inte så svårt. Det tuffa tycker jag är att upprätthålla dem. Inspirera mig gärna genom att berätta vad ni har för goda vanor!
Nu har jag haft min frukostpaus så det är strax dags att jobba vidare! Jag önskar er alla en bra dag!
(Visited 38 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Spring! 18 september, 2013 at 10:50

  Nu har jag hittar hit! Vad har du för regnkläder på bilden?måste skaffa nya… Hoppas tån reder sig! Kör så det ryker!

  Reply
 2. Lars Magnusson 18 september, 2013 at 15:08

  Hej och välkommen hit!

  Det är skalplagg från Lundhags, köpta för nåt år sen på rea i deras butik i Järpen. De är alltså lite tjockare än ett traditionellt regnställ, men funkar ganska bra nu på hösten då det är rätt kallt på morgnarna.

  Jag provade ett tunnare regnställ från Haglöfs i somras på XXL i Sundsvall (visst heter det så?) som var supersnyggt, skönt och även hyffsat bra pris. Jag ångrar att jag inte köpte det, men det var så soligt och varmt just den dagen så jag tyckte tydligen att det var ett onödigt inköp…

  /Sara

  Reply
 3. Sara Borg 18 september, 2013 at 15:10

  Oj! Det var ju jag som skrev det där. Inte Lars Magnusson… hmmm… han har en förkärlek för att använda min dator i stället för sin egen…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *