Dagens snabbdistans

Idag var det familjen i fokus och jag hade redan i morse bestämt att jag bara skulle träna om det fanns tid, annars skulle det få bli vila. Efter att lillstrumpa och L2 körts till tåget och storhandlingen var gjord fick jag ändå en lucka. Jag snodde ihop en limpsmet och tjoffade in brödet i ugnen. 45 minuter gräddningstid var lika med min möjlighet. Ett snabbt ombyte och så i väg. Klockan ställd på att pipa efter 2.5 kilometer, vilket innebar att jag skulle vända. Vips så var mitt snabbdistanspass på 5 kilometer avklarat! 24:55 minuter tog det (4:59). Snabbt och lätt. Barfotaskor dagen till ära, perfekt när jag vill känna sig snabb och lätt i steget. Kilometertider: 5:37, 5:14, 4:48, 4:36, 4:40. 

Snabblimpa och snabbdistans!

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *