Inte alltid så jäkla enkelt

Även jag har dagar då det här med träning känns tungt. Igår var en sån dag. När jag klart senare än planerat kom fram till hotellet så började jag få för mig att jag var varm, mosig och kanske höll på att bli sjuk…

Sen fanns det ändå en liten liten tunn röst där inuti mig som försökte påminna om att det är sådär jag känner mig efter en lååång dag med jobb och bilkörning. Och att allt jag behöver för att återfå min energi är att röra på mig.

Och vet ni, jag lyssnade på den lilla lilla rösten (inte den som skrek JAG ÄR TRÖTT). Som vanligt var det jobbigaste att faktiskt fatta beslutet att göra det. Sen gick det lätt. Byta kläder, på med skor. Mot hotellgymmet. Kör, bara kör.

Tabataintervaller på löpband, 30 minuter på cykel plus en genomkörare för axlarna med fria vikter. Det ni! Där fick den där högröstade skrikarn inuti så hon teg. Hon hade fel ännu en gång. Jag var ju aspigg!!!!! Så jäkla skönt med en mental seger.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.