Ikväll är det dags!

Måndagsklubben – wihoooo

Jag insåg nu när jag kom från jobbet att det är dags för första passet för säsongen tillsammans med ”klubben”, och att jag nog behöver ta fram min träningsklocka. Det är inte använd på läääänge. Coach Ida har nämligen satt ihop ett trevligt intervallpass med 60-, 30- och 15-sekundare, så ja, det kan ju vara bra att ha koll på när det har gått 60 sekunder! Klockan är satt på laddning och jag peppar med att surfa in på nike.com för att kolla på lite schyssta kläder.

Hittar den här tröjan som ser sådär suuuupermysig ut. Den finns för övrigt på rea

(Visited 9 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 3 februari, 2014 at 17:52

    Den va snygg, ju? Ser mysig ut dessutom. /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *