Serviceman

Alla borde ha en egen serviceman! Min fixar det mesta som jag behöver hjälp med och stöttar på alla sätt och vis mig och mina aktiviteter, vilket jag är otroligt tacksam för. Idag fixade vi det sista på min nya hoj, montering av trampor, justering av dämpare och lite sådant smått och gott. Eller ja, L fixade och jag tittade på. Precis som jag gillar det bäst. Sedan kunde jag ta premiärturen. Vilken skillnad mot ”röde Rutger”! Så lätt, så liten och så smidig. Passar mig verkligen perfekt.

Småkylig förmiddag som sedan övergick i en strålande varm dag. Perfekt för cykelfix utomhus

(Visited 21 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.