Utflykt

I söndags, efter att ha bläddrat i Magasin Åre till frukosten, så föreslog jag en liten utflykt. Mannen fick vandringskängor från Lundhags av mig i julklapp, men eftersom storleken inte var riktigt rätt så lämnades de tillbaka och vi skulle vid tillfälle åka och prova ut nya. Det har inte blivit av under våren, men nu, när mannen hoppar på kryckor och ändå inte kunde göra så mycket annat så var det läge att passa på. Sagt och gjort, vi styrde mot Järpen med ett första stopp i Mörsil på Kretsloppshuset för att äta lunch. Buffé med smarrig broccolisoppa och ett stort salladsbord var framdukat, och efteråt fick man kaffe från Åre Kafferosteri. Det var fina grejor!

När vi kom fram till Lundhags Fabriksbutik så blev det som så att även jag shoppade lite. Medan mannen provade kängor av alla möjliga slag så strosade jag runt och började plocka lite. Det blev nya innersulor till mina kängor, två pannband, ett par cykelbrillor och ett par skalbyxor. Det blir bra inför den stundande semestern tänker jag.

Slutdestination för söndagens utflykt blev Åre, där vi var på några cykelbutiker för att klämma och känna på hjälmar, hojar och kläder. Inga inköp dock även om jag var ruskigt sugen på ett par solglasögon. Och trots regn och rusk så blev söndagen en riktigt bra dag ändå.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *