Vandring på fjället

I Sälen finns fina förutsättningar att komma ut på fjället även om man har små barn. Man kan antingen åka sittlift upp, ta bil till toppstugan i Lindvallen som vi gjorde igår, eller parkera vid Högfjällshotellet och promenera med barnvagn på den asfalterade (ja det är sant) gångvägen rakt ut på fjället. 

Vi tog som sagt bil igår och knatade sedan på en led tills vi hittade en fin plats att ”slå läger” på. Det vill säga slå oss ner och dricka kaffe ur medhavd termos. Barnen ville av någon anledning ta av alla kläder efter att någon skämtsamt pratat om att bada. Vi såg dock inte till någon sjö, men insåg då vi kom tillbaka till stugan och tittade på en karta att det legat en alldeles bakom närmsta kulle…
Efter lunch på toppstugans terrass var det dags att åka ner igen. Lars och jag valde bort en biltur till Stadium outlet nere i byn och vandrade ner för fjället i stället. 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *