Oktoberlistan!

Tänk, nu är det ny månad igen! Välkommen oktober!

I likhet med förra månaden då jag skrev septemberlistan så har jag också tänkt igenom mina prioriteringspunkter för den här månaden. Det är inte helt fel att göra det. Jag känner att jag får en riktning på mina tankar och mitt handlande, som är bra för mig. Sä här kommer den, Den Viktiga Listan!

1. Jag kör en repris från september – gå mera! Jag behöver ”träna” på att gå för att bibehålla rörligheten i höften och ta ut steget bättre. Alla löppass ska inledas och/eller avslutas med några minuters promenad. Det gäller såväl utomhus som inomhus på löpband.

2. Årets sista tävling (?) kommer nu i oktober, Hässelbyloppet 10 kilometer. Jag ser fram emot en weekend med sambon och ett härligt lopp. Det blir premiär för mig i Hässelby och mina förväntningar är stora.

3. Bara vara – ännu en repris från september. Var närvarande i stunden när jag är ledig. Lyssna. Livet är här och nu. Sänk tempot till vardags.

4. Starkare Sara – nytt projekt efter Hässelbyloppet. Jag behöver ta tag i min kropp på allvar och stärka upp den inifrån och ut. Jag tänker funktion före stora muskler. Jag ska börja med lätta vikter för att få kontakt, och sedan kan jag öka allt eftersom.

5. Dra ner på snoozandet – jag uppskattar min stressfria morgonstund!

6. Vara glad och positiv. Se på framtiden med tillförsikt och lita på magkänslan.

7. Tanka friskluft! Mysjogga i skog och mark. Cykla till och från jobbet. Andas och ta tillvara på ljuset nu när dagarna blir allt kortare. Låt utomhusvistelse bli det bästa sättet att fylla på med energi.

Jag hoppas att du kan hitta inspiration till minst en grej som kan lyfta din oktober. Det är inte så lätt alla gånger att veta vad man vill och vart man ska. Jämför dig inte med andra. Jämför dig inte med mig. Utgå från dig själv och ditt liv. Minst en sak kan du få med på din lista. Det vet jag. Du är fantastisk, även om det inte skulle kännas så just nu. Det är vi alla.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *