FÖRENA NÖJE MED NÖJE

…nytta med nytta, eller nytta med nöje!? Oavsett hur man ser på det så har jag idag kombinerat arbete på annan ort med att framåt kvällen cykla på nya marker. Jag skulle förflytta mig från dagens jobb i Orsa till morgondagens workplace Västerås, och stannade till på en superb rastplats utanför Rättvik. In på en varm, ren och stor toalett för ombyte och sedan ut med cykeln. Tällberg är vackert men kuperat kan jag konstatera. Det blev en kort runda på grund av tight tidplan, men allt är bättre än inget, som jag brukar säga. Klart bra dag!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.