BOOM BANG…


…nu är det gjort! Lidingöloppet MTB alltså, och därmed årets första motionslopp.

Mest av allt är jag stolt och glad över att Lars återigen gjorde en kanonprestation lite längre fram i loppet. Trots rätt dålig dagsform var han i närheten av förra årets tid, som var helt galet bra. Ifjol på tävlingen hade han sin allra bästa dag, i år en klart sämre, men ändå genomförde han tävlingen så bra.
För egen del så putsade jag förra årets tid rejält. Från 4:06 till 3:42. Men det handlar mer om bättre teknik på cykeln, mer koll på växlar, mer rutin kring vad min kropp orkar, och mindre på min träningsform. Det är lite tjusningen med att vara nybörjare på MTB, att man gör framsteg utan att behöva träna många pass i veckan. Varje gång man kör på sin hoj gör att man blir mer ett med den och man lär sig hur man ska göra för att ta sig fram på ett bra sätt. Det är lite häftigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.