EN KLASSISK AFTERWORK I LÖPARSKOR


Igår kväll kom jag hem efter att ha varit på resande fot sedan i söndags kväll. Trött efter att ha varit uppe på tok försent under onsdagskvällen kände jag ändå ett stort behov av att få friskluft. Det fick bli en klassisk feelgood-runda i löparskor, så som jag gillar mina afterworks, även om den där omedelbart uppgiggande effekten uteblev just den här gången. Jag var nämligen fortsatt matt som jag vet inte vad under hela rundan, trots lågt tempo och låg puls, men jag njöt ändå av solen och rörelsen. En riktigt härlig ”mys-tass” ändå på sitt vis. Efter en kebab med cola låg jag i sängen före klockan 22 och fick mig riktigt bra sömn i natt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.