UTVECKLING

Det känns som om Cykelvasan nu närmar sig med stormsteg. Trots att jag inte riktigt tränat fullt lika mycket som jag haft ambition att göra så känner jag mig starkare på cykeln än tidigare, och det är riktigt kul. För övrigt tränar jag aldrig lika mycket som jag tänkt, jag är nämligen en person som lever lite efter devisen ”sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna”. Det är alltså på sätt och vis helt enligt plan… Vill förtydliga det ifall ni som följt mig ett tag tänker att herregud så där skriver hon ju jämt. Det stämmer! Jag är en sån som ofta har höga visioner, realistiska mål och genomtänkta strategier, även om jag just nu kör mest på känsla. Livet är gott just nu!

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *