HOPPSAN JAG FÖRSVANN VISST


Jag gick precis in på bloggen och inser att jag missat mina vanliga morgonbloggningar, det har varit lite körigt i veckan om en säger så. Igår cyklade jag dessutom en extravända innan jobbet så då fanns det helt enkelt inte tid för någon mjukstart med kaffe och blogg. En får prioritera som det så fint heter. Har ni känt att hösten har kommit nu förresten? Vi har haft superfina dagar men morgnarna är verkligen kalla, så kalla. På gårdagens morgoncykeltur hade jag fingervantar men efter 7 kilometer längtade jag efter tumvantar, burr.

Tidigare i veckan när jag skulle ut på en kvällsprommis var det läge för både mössa och vantar, stort älsk på höst nu


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.