ON THE ROAD AGAIN

Måndag och jag är ute på vift igen. Idag inte med bil utan jag åker precis som förra måndagen med tåg. Det är avkopplande under själva resan, men jag sover alltid lite mer oroligt natten innan eftersom den där känslan av att en ska försova sig är mer påtaglig när en har ett tåg att passa än när en kan kasta sig i bilen och dra i väg när som helst. Men det gick bra idag igen och jag sitter nu bekvämt på tåget och dricker mitt morgonkaffe. Jag önskar dig som läser en bra vecka!

Höstmyset har slagit till med full kraft inom mig. I fredags stannade jag till på väg hem från Gävle för att ta den här bilden. Det sammanfattar alla känslor jag har kring hösten. Det vackra, det fria och det starka.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *