SMYGKÄNNER LITE PÅ JULEN


Julnörd som jag i allra högsta grad är börjar en ju få lite feeling nu när mörkret lägger sig om kvällarna. Så pass att jag fick för mig att smaksätta mitt lilla köksexperiment med pepparkakskrydda. Här har inte bakats annat än frukostbröd och fröknäcke på väldigt länge så nu var det dags för en liten kladdis. Min första mjölkfria någonsin – ska bli spännande att smaka. För den som eventuellt undrar så är det sambon som trappat ner på mjölkprodukterna och ska en göra nåt gemensamt så blir han gladast om en gör utan det vita.

Den ser ju i varje fall riktigt smarrig ut!


Ett svar till “SMYGKÄNNER LITE PÅ JULEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.