OVÄDER, TRÄNINGSVÄRK & EN BEGYNNANDE HEMLÄNGTAN


Mörka moln på himlen men varmt i luften och varmt i poolen ändå

Efter fem dagars ledighet mår kroppen oförskämt bra. Jag har förvisso träningsvärk i princip överallt efter dagliga träningspass, men jag är också mjukare och mer i balans än jag kroppsligt varit på länge. För jag har också stretchat och yogat varje dag. Just nu sitter jag i halvlotus på vår balkong och tittar ner på simbassängen där L nöter längder. Snart väntar en massage i hotellets spa-avdelning. Vi har det fortsatt bra. Men jag börjar också känna mig klar. Uppladdad. Sugen på att komma hem igen. Jag har verkligen tagit vara på pausen med god mat, böcker, rörelse och sömn. Nu är jag snart redo. På söndag åker vi. Men först kommer ovädret. Regnet och åskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.