TILLBAKA I VERKLIGHETEN (LIVSTECKEN)


Här är jag! Tillbaka i verkligheten och laddad till tusen. Gårdagen flög förbi och dagen likaså. Jag har så mycket spännande på gång på jobbet just nu så jag tror att jag spricker av alla idéer. 

I morse svängde jag förbi kontoret för att plocka upp några saker och hittade systeryster som lånat mitt rum. Hon jobbar extra i samma koncern alltså. Vi tog en kaffe och sedan drog jag ut på veckans äventyr. Just nu är det Sundsvall som gäller men i morgon åker jag vidare.
Har ni sett mina nya ”uggle-brills”? Kul med nytt och nyttigt med rätt styrka. Tänk så klart och skarpt allt blev plötsligt! Till dem har jag linneblus och slacks, båda från H&M samt höstfavoriterna på fötterna (Malene Birger)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.