SMÅÄTA


Appropå det här med att jobba hemifrån. Jag har kommit på en annan grej, om än ganska oviktig, som kan vara både bra och dåligt med det. Jag märkte igår att jag varje gång jag hämtade kaffe så kollade jag också i skåpet ovanför kaffemaskinen om det fanns något gott tilltugg. Typ en chokladbit eller en näve nötter. Det hände liksom utan att jag tänkte på det. Nackdelen med det är om en småäter så mycket att en inte är hungrig när det är dags för mat. Fördelen är ju att det om det är en dag då en bör äta mer än vanligt, då kroppen behöver det på grund av att en tränat hårt under veckan eller så, så kan en enkelt tillgodose behovet. Jag menar det finns ju alltid något ätbart i skafferiet eller kylskåpet om det kniper. På kontoret finns ju inte mer än det en tagit med sig dit och då har en inget extra att mata kroppen med.

Är det någon som känner igen sig i det här eller är det bara jag?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.