FARSHELGSFIRANDE


Vi har tydligen en ny tradition i familjen, vi firar ”farshelg”. Ni vet farsafton, farsdag och annandag far. Fast annandagen är ju inte röd dag ännu så just den hoppar jag nog över i år. Skämt åsido. Middag med far på aftonen och frukost på dagen blev det i varje fall. För skojs skull kollade jag i bloggarkivet för att se hur vi firade förra året och hittade den här bilden som jag gillar mycket. Det får följa med i år igen, även om lillasyster lillstrumpa inte var på samma plats som vi andra i år. Lite kul att jag hade snorkort, mörkrött hår då. Det var efter att jag varit hårmodell på en färgdag hos min frisör, och något som jag i princip har förträngt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.