EN RIKTIG JOBBARVECKA


Det här är på alla sätt och vis en riktigt rejäl jobbarvecka. Det blir många timmar och många mil med bil. Då ser jag till att starta starkt. På morgnarna går jag till hotellgymmet och kör lite lugnt i 20-30 minuter. Att röra på sig måste inte vara skyhög puls och svettinfernon. Allt är bättre än inget, som det så bekant heter. Jag cyklar, promenerar på bandet och lyfter lite. Det är ett skönt sätt att smyga igång dagen på och duscha ska jag ju ändå göra. Kroppen tackar mig när jag sätter mig bakom ratten!

Måndagens ”bilkörar-outfit”, kläder från H&M, skor Malene Birger och halssmycke SNÖ


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.