DRÖMMEN OM ATT SPRINGA PÅ JULAFTONS MORGON


Under hela hösten när jag inte har kunnat springa har jag haft en dröm om att på julaftonsmorgonen, tidigt, tassa ut på en liten runda. L och jag gjorde det julen 2012. Vi smög upp vid sju, innan familjen vaknat och stack ut. Det var som om vi var de enda i hela byn som var ute. En enda bil såg vi på den stund vi sprang. Ganska häftigt. Det är väl det som kallas julefrid kanske. Nu är det två dagar kvar och drömmen lever fortfarande. Kanske kanske kanske blir det en tur på torsdag morgon. En kortis med pannlampa. En tillbakablick till den den där dagen för tre år sedan kommer här:

– Bästa starten!

– Gårdagens träning


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.