ONSDAGSPEPPEN: UT & NJUT FÖR BÖVELEN!


Januari sägs vara årets längsta månad, rent känslomässigt alltså. Antalet dagar är ju 31 precis som i sex andra månader. Kanske har det med mörkret och kylan att göra. Men livet blir inte bättre av att vi går och väntar på att något ska gå över. Att något annat ska komma.

Ett tips till mig själv lika mycket som till er som läser är att ta vara på det som en kan hitta med januari som är positivt. Skriv ner några saker som du gillar som funkar med januari och fokusera på dem när det känns tungt, och du, livet känns alltid lite lättare när en har tankat frisk luft. Här kommer några saker som jag direkt tänker på just nu, kan du hjälpa mig med fler bra saker så dela gärna med dig i kommentarsfältet.

> Mörkt ute betyder att en kan tända ljus inne både på morgonen och kvällen

> När det är snö och sådär riktigt kallt ute så knarrar det mysigt under skorna när en går

> Att det snöar gör att skidspår och pister blir fina och det går att åka skidor på natursnö – härligt!

> Det är galet vackert med snöiga träd och hustak

> Om det är för kallt för att träna utomhus kan en alltid nöta lite extra i gymmet och bli stark!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.