ÄGGET


Ägg alltså. Det är gott men så tråkigt. Jag har ägg med mig till jobbet och tanken är att jag ska äta det till frukost. Tanken är att jag ska äta det innan jag smäller i mig min chiapudding, men alltså, ägget är inte lika gott. Därför är det svårt att bestämma sig och bara göra. Att äta det satans ägget alltså. Om du visste hur många gånger jag kommit på mig själv med att sitta där med chiasleven i handen och halvtom burk och ägget ligger prydligt kvar vid sidan om. Fastän jag vet att jag borde äta det så orkar jag inte när chian är slut för då är jag mätt och då får ägget ligga kvar till eftermiddagen. Idag skärpte jag till mig och åt det. Om du har någon funderinga kring sudd-hunden i bakgrunden så får du ta upp det med min sambo. Jag är helt oskyldig.


2 svar till “ÄGGET”

  1. Hasse, jag har en färgglad "vindsnurra" också i ena hörnet på min skärm. Jag lovar att tipsa om den i ett inlägg längre fram så kan du pyssla med det nästa gång du behöver ta en paus 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.