Nu tar jag helg!


Vilken dag det blev! Ni vet sådär så att när jag kom fram till lunch så hade jag inte ens påbörjat en enda grej på min att-göra-lista, men däremot avklarat en hel massa annat som hade trillat in. Lite datorstrul fick jag kämpa med också men tillslut, ja då var det dags för loggout. Nu har jag hunnit med en kaffe på altanen, en nypa sol innan den försvann bakom hustaket och en kortis i löparskor. Helgen är officiellt igång och snart väntar fredagsoxe och chokladmousse!
Jag är så tacksam för vår härliga altan. Nu i eftermiddag var det egentligen ganska kallt att sitta där men jag behövde kaffe, en nypa luft och lite sol för d-vitaminproduktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.