Morgonpasset


Det är lite märkligt egentligen, jag är ju annars absolut ingen morgonträningsmänniska, men den här sommarens favoritpass är alla gånger morgonpasset!

Kravlöst och helt utan tanke på någon särskild prestation har jag de senaste veckorna tagit mina löppass på morgonen efter en kopp kaffe på altanen och kanske ett kapitel i någon spännande bok. Visst, jag är lite halvseg och så, men det är ändå en härlig känsla att få börja dagen med rörelse. De allra flesta gånger har vädret varit såhär som på bilderna. Varmt, soligt och verkligen shortsväder. Kalasfint!

Hur är du, gillar du att träna på morgonen?


4 svar till “Morgonpasset”

  1. Jag gillar att träna på morgonen, men jag har svårt att få till tuffa pass då. Oftast blir den en mjuk start på dagen för att komma igång lite. 🙂

  2. Så brukar det vara för mig också, en ganska seg känsla, men nu på sommaren när vissa såkallade morgonpass har sprungits så sent som vid 10 så har jag varit riktigt pigg. Annat är det ju att köra vid 6-tiden, då är min kropp som tuggummi, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.