Morgonpasset

Det är lite märkligt egentligen, jag är ju annars absolut ingen morgonträningsmänniska, men den här sommarens favoritpass är alla gånger morgonpasset!

Kravlöst och helt utan tanke på någon särskild prestation har jag de senaste veckorna tagit mina löppass på morgonen efter en kopp kaffe på altanen och kanske ett kapitel i någon spännande bok. Visst, jag är lite halvseg och så, men det är ändå en härlig känsla att få börja dagen med rörelse. De allra flesta gånger har vädret varit såhär som på bilderna. Varmt, soligt och verkligen shortsväder. Kalasfint!

Hur är du, gillar du att träna på morgonen?

(Visited 40 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Träningsblogga - Ida 31 juli, 2016 at 11:42

  Gillar vanligtvis inte alls att träna på morgonen, men på semestern då jäklar 😀 Då älskar jag att starta dagen med träning – oslagbart!

  Reply
 2. Sara Borg 31 juli, 2016 at 14:46

  Jamen eller hur Ida, det är knasigt att helt andra "lagar" verkar gälla för kroppen på sommaren 🙂

  Reply
 3. Matsdotter 2 augusti, 2016 at 06:54

  Jag gillar att träna på morgonen, men jag har svårt att få till tuffa pass då. Oftast blir den en mjuk start på dagen för att komma igång lite. 🙂

  Reply
 4. Sara Borg 2 augusti, 2016 at 08:09

  Så brukar det vara för mig också, en ganska seg känsla, men nu på sommaren när vissa såkallade morgonpass har sprungits så sent som vid 10 så har jag varit riktigt pigg. Annat är det ju att köra vid 6-tiden, då är min kropp som tuggummi, haha

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *