Rundar av och laddar upp!


Vi klev upp tidigt i morse för att städa ur och lämna stugan uppe i Sälenfjällen, för att sedan sladda in på Högfjällshotellet och äta frukost innan hemresan. Hem ja, här har vi inte varit på nästan två veckor. Det är riktigt gött att ha landat i sitt eget kök faktiskt. Idag är vi två trötta men glada cyklister som nu avrundar sommarsemestern och Cykelvasahelgen 2016. Jag har så mycket att skriva om här, all cykling i Gävle och Stockholm, Cykelvasan öppet spår förståss och sedan det här med höst och att vända blad – nystart! Men först ska jag njuta av den här kvällen hemma och pyssla i ordning inför i morgon, jag längtar lite efter vanligt vardag.

Gofrulle på Högfjällshotellet i morse innan hemfärden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.