Sista "riktiga" passet innan Tjejmilen


När ansiktsfärgen matchar tröjan, då vet en att det var lite kämpigt på löpningen! 
Nu är det inte särskilt många dagar kvar till årets upplaga av Tjejmilen. Jag sprang en vända med Ida i går och det blev närmare 9 kilometer, så trots väldigt lite löpträning i år (med mina mått mätt) så känner jag mig i allafall tämligen säker på att jag kommer runt springandes på lördag. Eller ja, så säker en nu kan bli, allt kan ju hända när en väl är där. Men jag tror att du förstår vad jag menar, att om allt är normalt så kommer det att gå vägen. Det känns tryggt! Tjejmilen och jag har en relation som går way back, klicka här för en liten inblick! Nu väntar bara ett eller max två lite lättare pass innan det är dags för loppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.