Krispigt i luften


Nu kommer hösten på riktigt. Den här veckan var det så tydligt, kalla nätter, svala morgnar, riktigt sommarvarma dagar och ljumma kvällar. Och så plötsligt vände det. I ett slag var värmen borta och det blev kallt hela tiden.

Jag har sprungit i shorts nu ett tag och så även i torsdags kväll, men kanske var det sista gången för i år? För det var svalt, minst sagt. Men jag gillar höst och jag gillar verkligen att vara ute nu. Det känns så friskt och naturen är så vacker.

Höstlöpning är kanske den bästa? Att få tömma huvudet från alla jobbtankar, innan en kväll hemma, är så mycket värt tycker jag. Min allra bästa avkoppling och antistressmedicin. Skogen, naturen och den friska luften.

Jag tror bestämt att jag måste ut och tassa en sväng idag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.