Tjugo minuter eller så

Lång dag på jobbet. Längre än planerat. Hade längtat efter att få ta ett skejtpass i Åsarnas kyrkspår när jag ändå var där. Men trött och hungrig. Bestämde mig för att åka ett varv på korta ändå och hade lätt kunnat åka två, ensam där i pannlampans sken. Ville hem till mamma och pappa. Fick mat. En stor laxbit (syns inte i bild för den ligger under all sås och broccoli), så gott. Lade mig i sängen och var nöjd, tjugo minuter längdisar är alltid bättre än inga minuter. 

(Visited 18 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Helena Enqvist 30 november, 2016 at 12:48

    Jag såg din bild i går om att du åkt i kyrkspåret och funderade på vart det kunde ligga i brunflo och var sugen att prova..ser ju nu att du var i Åsarna 😉

    Reply
  2. Anonym 30 november, 2016 at 14:16

    Tack för besöket❤️/mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *