Trettonhelgsplaner


Långhelg och helt öppet i och med att L drog till fjälls tidigt i morse för att köra skoter. Jag ser fram emot massor av Tour de ski på TV och en del egen skidåkning också förhoppningsvis, jag har två pass att avverka i helgen enligt min träningsplan inför Stafettvasan.

5 viktiga på min to-do:

  • Längdskidåkning x 2
  • Dammsuga (inte kul men väldigt välbehövligt)
  • Plocka bort mer av julen (buhu buuuhuu)
  • TV-soffan till Tour de ski
  • Familjemys
Mitt senaste skidpass gick på nyårsafton i isiga konstsnöspår. Sedan dess har det både snöat rätt ordentligt och varit riktigt kallt så idag väntar en helt annat typ av åkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.