Skidsug helt plötsligt


Så himla märkligt ändå! I nästan två månader hade jag absolut ingen som helst motivation till att åka skidor. Nu, när Stafettvasan är över och jag har fått blodad tand, då passar det tydligen rackarns bra att jag har fått ett stort skidsug. Nu när jag sitter här i Stockholm, där snön nästan är borta, då passar det tydligen. Jag längtar tillbaka till lördagens fina åkning i Sälen, där jag åkte milen i strålande sol och med ärmarna uppkavlade. Alla skidbilder i mina flöden hjälper förstås till att öka det där suget. Nu håller jag tummarna för finväder på hemmaplan även till helgen, då ska jag minsann ut och nöta lagg! Wooop wooop wooooop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.