Smoothiens återkomst


För ett gäng år sedan var smoothien ett stående inslag i mina frukostar, både på helger och vardagar. Sedan tröttnade jag och när jag väl gör det så brukar resultatet bli mer eller mindre total avhållsamhet. När sedan vår stavmixer gav upp och vi inte kommit oss för att köpa en ny förrän alldeles nyss, så har möjligheten inte ens funnits. Inte förrän nu alltså. I helgen fick jag feeling och fick till världens godaste smoothiefluff av det vi hade hemma i frysen tillsammans med en nypa vaniljpulver och en tetra kokosmjölk.

Min söndagssmoothie

Blanda diverse frysta bär och frukter med kokosmjölk och mixa till ett härligt fluff!

  • Svartvinbär
  • Banan
  • Sharonfrukt
  • Hallon
  • Vaniljpulver
  • Kokosmjölk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.