5 grejor jag gjorde i helgen


Det är redan tisdag! Det känns som om jag har tappat en dag, den där måndagen gick liksom i ett väldigt tempo mycket på grund av en grej som hände i helgen faktiskt. Mer om det under punkt fyra nedan, för här kommer dagens lista!

5 grejor jag gjorde i helgen!

  1. Äntligen cykling på riktigt! Och med det menar jag i cykelkläder och med lite flås. Eller ganska mycket flås, men det berodde inte på något galet tempo utan snarare på dålig kondis. Men men. En får tänka positivt – det kan bara bli bättre! Cykelsäsongen 2017 är härmed igång.
  2. Efter träning kommer vila – och kaffe – det är sedan gammalt det! Med en tallrik pizzarester, en bok och så kaffekoppen såklart parkerade jag rumpan i en stol ute på altanen och satt och slöade någon timme eller så med solglasögon på. Jag älskar våren!
  3. På helgen ska också massor av tråkiga rutingrejor avklaras, vilket jag gjorde även denna helg, såsom dammsugning (jag tokdiggar iof min nya sladdlösa dammsugare från bosch), tvätta kläder, vattna blommor, packa upp och packa om, lacka naglarna och strukturera upp kommande vecka i huvudet. 
  4. Vaknade på söndagsmorgonen och mötte den tragiska nyheten om en bussolycka utanför Sveg i Härjedalen. Eftersom jag är i branschen så var det till att kliva upp och börja mediabevakningen på två skärmar, jag kollade livenyhetssändingar, presskonferenser och läste alla nyhetsuppdateringar jag kom över samtidigt som jag stod i mejlkontakt med mina kollegor. Vi kunde direkt avskriva våra egna dotterbolag men en olycka av den här kalibern är en big deal för alla. Jag jobbade i drygt fyra timmar innan jag rörd och berörd stängde datorn och bytte om…
  5. …för att springa! Du kommer kanske ihåg att jag avbröt fredagens pass och på så sätt sparade ett av veckans två spring till söndagen?! Det var bra gjort av mig för nu kunde jag äntligen ta tag i långpassen, den superviktiga träningen som jag planerat att börja med direkt efter Stafettvasan, men som jag fått skjuta fram på grund av astmasymptom. Nu är jag mycket bättre men har också insett att det är mindre än tre veckor kvar till jag ska springa ett halvmaraton som jag är anmäld till – huga! Jag har sprungit som längst 13 kilometer i år tror jag, en enda gång, och då är det liksom 8 kvar till 21… Jag bestämde mig därför att jag skulle testa att springa i 2 timmar, vilket jag också gjorde. Hur det gick och hur det känns nu, det kan vi gå in på en annan gång. Jag fick i varje fall sätta check på det där långpasset äntligen, och det är jag nöjd över.


2 svar till “5 grejor jag gjorde i helgen”

  1. Bra jobbat med långpasset! Själv skall jag springa 25 km tre dagar i sträck om tre veckor och har löpförbud med en annan sorts trasselfot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.