Påsk och säsongens sista skidåkning

Påsken står för dörren och det som förmodligen blir säsongens sista skidåkning likaså. I morgon går Åk en mil vinn en bil av stapeln uppe i Storhogna och jag kommer att vara på plats, precis som förra året. Gick inte den här vintern väldigt snabbt förresten, eller är det bara jag som känner så? Kanske är det för att vi fick ordentligt med snö så sent så att det liksom inte kändes som vinter på riktigt. Nu med påsken på ingång så drömmer jag om cykling och löpning också, förutom längdskidor, och hoppas på finväder förstås, god mat och familjemys.

Hur ser dina påskplaner ut?

(Visited 15 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Elna 13 april, 2017 at 08:03

    Jooooo, vintern gick för snabbt. Den varade väl i typ en vecka här nere hos oss och sedan övergick den i en blaskig icke-årstid, fy bubblan så kasst det var.

    I påsk blir det massor med ägg och husrenovering och om kroppen orkar och vill blir det lite cykel.

    Hoppas du får en härlig påskhelg!!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *