Cykelbenen är påväg tillbaka?!


För en månad sedan, innan naturen exploderat i grönt, så efterlyste jag mina starka cykelben. Nu känns det äntligen som om jag har hittat något som påminner om dem i varje fall och det är skönt. Jag har alltmer prioriterat att få in mina två tramppass i veckan, och även om det ibland bara handlat om jobbpendling så gör de milen såklart stor skillnad mot att ligga i soffan och undra varför cykelformen uteblir. Det säger liksom sig självt. Som vanligt är allt bättre än inget! Idag planerar jag cykelträning senare, det känns som en äkta #utochnjutsöndag. Vad ska du göra idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.