Släpp låren fria, det är sommar!


Sommarben! Fulla med blåmärken och ett och annat skrapsår
Jag gillar att springa i shorts på sommaren och när jag väl har kommit igång med det så gör jag det ofta även om vädret egentligen inte är det bästa. Med långärmad tröja och vindväst till ”luftade” jag mina vinterbleka ben, med blåmärken och skrapsår från diverse cykelvurpor, på en kortare löptur i helgen. Passande nog hade jag Träningspodden i lurarna och ett av de senaste avsnitten där de pratade just om att springa i korta byxor. Vilken är din favoritlängd på byxben? När jag började springa använde jag ofta tights som var kapade strax under knät, det heter trekvartslängd väl?! Numera vill jag antingen ha hellånga tights eller korta shorts. Vad väljer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.