Barnsligt nöjd över sommarhåret!


Sommarfräsch!
Som jag har längtat till idag! Håret har känts så sunkigt de senaste veckorna och tiden kunde liksom inte ticka på tillräckligt snabbt. Varje gång jag har fått syn på barret i spegeln (tro mig, jag brukar försöka undvika det vid varje toalettbesök) så har jag suckat. Nu kan jag nästan inte spegla mig tillräckligt – äntligen sommarhår! Vi kapade lite lagom på längderna och tunnade ut och klippte upp det ordentligt, eller vi och vi, min frisör Andrea som liksom får magi att ske varje gång. Dessutom hoppade vi över den mörka bottenfärgen den här gången och lät allt vara blont. Är det sommar så är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.